01.
02.
03.
04.
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ
ΣΤΗΝ ΚΑΝΤIΝΑ
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙA ΤΟΥΤΟΣΤ!
Διάλεξε τι θες
να σου φτιάξω
με ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ
Παρακολούθησε
όλη τη συνταγή
μέχρι τέλους
συνδέσου
με Facebook
ή με email
και πάρε μέρος
στην κλήρωση
για 50 συλλεκτικά
σετ ΤουΤοστ!
ΘΕΛΕΙΣ ΕΞΤΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ;
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ
ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ
ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ!
Ο Διαγωνισμός του Βασιλιά ΤουΤοστ έκλεισε, άλλα όχι και η καντίνα μου!
Μπορείς ακόμη να κερδίσεις τις εντυπώσεις με τις μοναδικές συνταγές
που ετοίμασα για’σένα! Μπες στη σελίδα της ΔΩΔΩΝΗ στο Facebook
και δες αν είσαι 1 από τους 50 τυχερούς νικητές!
MENU
Δες μία ακόμα μυστική συνταγή ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ
ή μοιράσου τη!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ
ΤΟ ΝΕΟ ΤΥΡΙ ΔΩΔΩΝΗ
Το νέο ημίσκληρο τυρί φτιάχνεται από 100% ελληνικό πρόβειο και αγελαδινό γάλα. Η τετράμηνη ωρίμανση του χαρίζει μοναδική και πλούσια γεύση που το καθιστά ιδανικό σνακ σε κάθε περίσταση. Είτε σε τοστ, είτε σε φαγητό, είτε μόνο του, τρώγεται πάντα το ίδιο απολαυστικά! Βρείτε το νέο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ σε φέτες σε συσκευασίες των 200γρ ή στον πάγκο κοπής στα σούπερ μάρκετ.
ΤΟ ΣΕΤ
ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ
ΤΟ ΤΥΡΙ
ΤΗΝ ΤΟΣΤΙΕΡΑ
Copyright Information © 2016. ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε | Όροι συμμετοχής

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

«Ο Βασιλιάς ΤουΤοστ»

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε-ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ», που εδρεύει στην Ελεούσα Ιωάννινα, οδός Ταγματάρχη Κωστάκη, αριθ. 1 και με τηλέφωνο επικοινωνίας 2651089700 (καλούμενη εφεξής «η Διοργανώτρια») διοργανώνει προωθητική ενέργεια μέσω του ιστότοπου www.dodoni.eu/ovaisliastoutost εφεξής «ο Διαγωνισμός»).

Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο Διαγωνισμό, της κλήρωσης και της ανάδειξης νικητών, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού.

1. Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και είναι κάτοικοι Ελλάδος. Εξαιρούνται από το Διαγωνισμό, οι εργαζόμενοι και εκπρόσωποι των εταιρειών του Ομίλου της Διοργανώτριας καθώς και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «McCann Erickson Διαφημιστική A.E.Ε.» (MRM//McCann), με Α.Φ.Μ. 094414128 (Δ.Ο.Υ Φ.Α.Ε. Αθηνών), η οποία εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής, οδός Ύδρας, αρ. 2 και Λεωφόρος Κηφισίας, αρ. 280, (καλούμενη εφεξής η «Διαφημιστική») καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού, οι σύζυγοί τους ή οποιοσδήποτε σχετίζεται επαγγελματικά με τον εν λόγω Διαγωνισμό. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τη διαδικασία συμμετοχής που περιγράφεται παρακάτω.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος για να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό (εφεξής ο «Συμμετέχων») θα πρέπει:

Α. Είτε να είναι εγγεγραμμένος στο Facebook (κατόπιν προηγούμενης αποδοχής από αυτόν των όρων εγγραφής του www.facebook.com ) Συμμετοχή του στο Διαγωνισμό θεωρείται ως αποδοχή εκ μέρους του συμμετέχοντα της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Facebook για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων , η οποία είναι αναρτημένη ΕΔΩ.

Β. Είτε να συνδεθεί με e-mail log in με το προσωπικό του λογαρισμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας

2. Τρόπος Συμμετοχής / Μηχανισμός Διαγωνισμού

Η «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε-ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» δημιουργεί το microsite dodoni.eu/ovasiliastoutost για τα νέα της προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ Τουτοστ και ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ light.

Ο κάθε Συμμετέχων καλείται να μπει στο dodoni.eu/ovasiliastoutost αφού πρώτα έχει συνδεθεί μέσω Facebook Connect ( https://developers.facebook.com/docs/facebook-login ) είτε έχοντας πραγματοποιήσει είσοδο στο ιστότοπο με e-mail log in.

Διαδικασία συμμετοχής στον εν λόγω Διαγωνισμό:

Ο κάθε Συμμετέχων, θα πρέπει να επισκεφτεί τον ιστότοπο http://dodoni.eu/ovasialiastoutos και να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:

1. Είσοδος με Facebook Connect ή με e-mail log in

1.2 Αποδοχή του Facebook Connect

2 Eπιλογή κατηγορίας video από το menu της καντίνας

Πρωϊνό

· Σχολικό Δεκατιανό

Lunch

Light

Gourmet

3 Μετά την επιλογή της κατηγορίας από τον χρήστη, εμφανίζεται τυχαία ένα από τα δυο διαθέσιμα βίντεο της επιλεχθείσας κάθε κατηγορίας

4 Μόλις ο χρήστης ολοκληρώσει την προβολή του video και καταγράφετε αυτόματα η συμμετοχή του χρήστη στην κλήρωση.

4.1 Στην περίπτωση που ο χρήστης δεν έχει συνδεθεί εξ αρχής στο microsite μέσω Facebook log in ή μέσω email, τότε εμφανίζεται η κάρτα συμμετοχής στον διαγωνισμό η οποία τον καλεί να συνδεθεί ώστε να καταγραφή η συμμετοχή του στον διαγωνισμό (Τώρα που είδες τη συνταγή, κάνε log in, μπες στην κλήρωση και ετοιμάσου να γίνεις κι εσύ Βασιλιάς ΤουΤοστ!)

5. Μετά την ολοκλήρωση της προβολής του κάθε βίντεο – συνταγής ο κάθε χρήστης μπορεί να διεκδικήσει μια έξτρα συμμετοχή ανά βίντεο κοινοποιώντας την συνταγή – βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η παραπάνω περιγραφόμενη διαδικασία της κοινοποίησης, μπορεί να πραγματοποιηθεί από κάθε Συμμετέχοντα μια φορά για κάθε βίντεο, με μέγιστο αριθμό τα 10 shares που ισούνται με 10 extra συμμετοχές.

Κάθε χρήστης μπορεί να έχει το μέγιστο 20 (είκοσι) συμμετοχές, 10 (δέκα) εκ τω οποίων προέρχονται από την προβολή των 10 βίντεο συνταγών, 1 (μια) συμμετοχή ανά ολοκληρωμένη προβολή βίντεο και 1 (μια) συμμετοχή ανά share – κοινοποίηση του κάθε βίντεο στο Facebook με μέγιστο αριθμό τις 10 (δέκα), μια συμμετοχή ανά συνταγή.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή κάθε Συμμετέχοντα στο Διαγωνισμό, θα πρέπει, αφού κληθεί να διαβάσει τους όρους του Διαγωνισμού, να δηλώσει ηλεκτρονικά τη συγκατάθεσή του κάνοντας κλικ στο σχετικό κουτάκι (tickbox).

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18/11/2106 και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της Διαφημιστικής μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας παραγωγής τυχαίων κωδικών, διασφαλίζοντας το αδιάβλητο της διαδικασίας, παρουσία της συμβολαιογράφου Αθηνών κας Μαρίνας Σταυριανού (οδό Ομήρου 24, 10672, (3ος όροφος) στην Αθήνα). Για τη σχετική κλήρωση θα συνταχθεί σχετική πράξη της παρισταμένης συμβολαιογράφου. Τα ονόματα/τα Facebook user IDs των νικητών θα αναρτηθούν στη σελίδαwww.facebook.com/Dodoni.SA αλλά και στη σελίδα https://dodoni.eu/ovasiliastoutost

Όλοι οι Συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες Όρους, παρέχοντας ταυτόχρονα τη ρητή συναίνεσή τους, μέσω της συγκατάθεσής τους που πραγματοποιείται με την επιλογή του σχετικού check box, όπως τα προσωπικά στοιχεία που θα καταχωρήσουν στη Φόρμα Συμμετοχής χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια/Διαφημιστική για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, όπως αναλυτικά περιγράφεται παρακάτω.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια και η Διαφημιστική δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του Διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Διαγωνισμού. Η Διοργανώτρια θεωρεί ότι κάθε συμμετέχων είναι κάτοχος και έχει τον αποκλειστικό έλεγχο της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που δηλώνει.

Οι συμμετέχοντες παρέχουν τα στοιχεία τους στις ανωτέρω αναφερόμενες εταιρίες και όχι στο Facebook. Το Facebook δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οιαδήποτε απαίτηση ή αξίωση Συμμετέχοντα ή οιουδήποτε τρίτου προκύψει από τον παρόντα Διαγωνισμό ή σε σχέση με αυτόν.

3. Διάρκεια Διαγωνισμού

Το χρονικό διάστημα συμμετοχής στο διαγωνισμό ξεκινά 26.10.2016 ώρα 14:00 και θα ολοκληρωθεί 17.11.2016 και ώρα 23:59 (εφεξής «Διάρκεια»).

Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ως άνω ημερομηνίας και ώρας λήξης, καμία συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή και δεν θα δεσμεύει τη Διοργανώτρια ως προς το εμπρόθεσμο της συμμετοχής. Τυχόν υποβληθείσες συμμετοχές μετά την ως άνω ημερομηνία και ώρα λήξης θεωρούνται αυτοδικαίως άκυρες και ουδέν επάγονται αποτέλεσμα, ούτε δεσμεύουν τη Διοργανώτρια ή/και οποιονδήποτε τρίτο.

4. Δώρα Διαγωνισμού / Τρόπος Παραλαβής

Τα δώρα του Διαγωνισμού συνίστανται σε (εφεξής «τα Δώρα»):

Πενήντα (50) συλλεκτικά σετ ΤουΤοστ τα οποία θα περιέχουν έκαστος:

- Ένα (1) cooler bag με ένα (1) πακέτο ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ και ένα (1) πακέτο ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ light

- Μια (1) ποδιά μαγειρικής του Βασιλιά ΤουΤοστ

- Μια (1) ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΙΕΡΑ 1008 DELUXE, ΙΖΖΥ

Για την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, η οποία θα αναδείξει (50) πενήντα νικητές από το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών, οι οποίοι θα κερδίσουν από τα παραπάνω δώρα ΔΩΔΩΝΗ.

Πλέον των πενήντα (50) τυχερών συμμετοχών, θα κληρωθούν και πενήντα (50) αναπληρωματικοί νικητές.

Οι νικητές θα ενημερωθούν από τη Διαφημιστική για το χρόνο και τρόπο παραλαβής του Δώρου τους μέσω ανάρτησης στον ιστότοπο και μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους μετά τη λήξη της διάρκειας του Διαγωνισμού. Κατά την επικοινωνία θα ζητούνται από τους νικητές τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, σταθερό ή/και κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Αριθμό Ταυτότητας κλπ.), για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση των δώρων. Τυχόν τέλη ή φόροι που αφορούν τη διάθεση του Δώρου βαραίνουν το νικητή. Το Δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

Η παραλαβή του Δώρου θα πραγματοποιείται από τους νικητές με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς τους ή άλλου δημοσίου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητα και ηλικία των νικητών. Οι νικητές δικαιούνται να παραλάβουν το Δώρο του εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ενημέρωσής τους, μετά από συνεννόηση με τη Διοργανώτρια/Διαφημιστική. Σε περίπτωση που οι νικητές δεν ανταποκριθούν εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ενημέρωσής τους, αμελήσουν, αδιαφορήσουν, αρνηθούν τα Δώρα, τα οποία δικαιούνται ή καταστεί αδύνατη η επικοινωνία μαζί του για λόγους που ανάγονται στο πρόσωπό τους, χάνουν οριστικά οποιοδήποτε δικαίωμά τους όσον αφορά τα Δώρα αυτά. Στην περίπτωση αυτή, η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να αποκλείσει τα άτομα αυτά και να επικοινωνήσει με τους επιλαχόντες νικητές από τους εγκύρως συμμετέχοντες. Οι νέοι νικητές θα ειδοποιηθούν με τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω και θα ακολουθηθεί η διαδικασία που περιγράφεται ανωτέρω σχετικά με την παραλαβή των Δώρων από αυτούς. Η διαδικασία που προβλέπεται στην παράγραφο αυτή θα επαναληφθεί μέχρι να βρεθούν έγκυροι νικητές και να παραληφθούν τα Δώρα από αυτούς, μέχρι εξαντλήσεως όλων των ονομάτων που έχουν κληρωθεί.

Σε περίπτωση συνδρομής λόγου ανωτέρας βίας εκτός της σφαίρας επιρροής της Διοργανώτριας, η τελευταία δικαιούται να μην προσφέρει στους νικητές τα Δώρα, ούτε εναλλακτικά Δώρα, οπότε και θα απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη και δεν θα υποχρεούται σε προσφορά εναλλακτικών Δώρων οποιασδήποτε μορφής και αξίας.

5. Ρητή Δήλωση / Συγκατάθεση / Αποδοχή Συμμετεχόντων

Όλοι οι Συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό αποδέχονται ρητά, πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες Όρους. Αν οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος δεν αποδέχεται τους παρόντες όρους, υποχρεούται να μη συμμετάσχει στο Διαγωνισμό. Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:

(α) η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) την οποία δηλώνουν οι συμμετέχοντες στη φόρμα στοιχείων δεν ανήκει σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, αλλά στους ιδίους,

(β) είναι ενήλικοι ηλικίας ίσης ή άνω των δεκαοκτώ (18) ετών,

(γ) η προσωπικότητά τους, η υγεία ή/και σωματική τους ακεραιότητα δεν προσβάλλεται ούτε βλάπτεται καθ' οιονδήποτε τρόπο από τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό,

(δ) με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα, το δικαίωμα της προσωπικότητας ή δικαιώματα πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας εμπορικά μυστικά ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου,

(ε) ρητώς συναινούν στο να χρησιμοποιήσει η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση, Facebook user ID) σύμφωνα με την παράγραφο 9 κατωτέρω ,

(στ) παρέχουν χωρίς αντάλλαγμα τη συγκατάθεση και εξουσιοδότησή τους στη Διοργανώτρια για την προβολή του Διαγωνισμού, των αποτελεσμάτων του, συμπεριλαμβανομένης της ανακοίνωσης των ονομάτων, ή/και των Facebook user IDs, ή/και της εικόνας των νικητών ή/και προβολής της εικόνας και φωνής των νικητών (μέσω τυχόν φωτογραφιών, ηχητικών παραστάσεων και μαγνητοσκοπήσεων) σε οποιοδήποτε μέσο (ενδεικτικά και μη περιοριστικά τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπος τύπος κλπ) ή/και στο διαδίκτυο (ενδεικτικά και μη περιοριστικά ιστοσελίδα της Διοργανώτριας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών ή/και της Διαφημιστικής, Youtube κλπ), ή/και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ενδεικτικά και μη περιοριστικά Facebook, Twitter κλπ), σε δημόσιους χώρους (ενδεικτικά και μη περιοριστικά γήπεδα, δημόσιες εκδηλώσεις κλπ), σε οθόνες σε σημεία πώλησης και σε εσωτερικές παρουσιάσεις, για την πραγματοποίηση προωθητικών και διαφημιστικών ενεργειών οποτεδήποτε, παγκοσμίως. Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες παρέχουν το δικαίωμα χρήσης του οπτικοακουστικού υλικού (μονταρισμένου ή μη) που τυχόν προκύψει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, της συμμετοχής τους, της κλήρωσης, των απόψεων που τυχόν καταθέσουν οι παρευρισκόμενοι συμμετέχοντες μέσω Facebook ή φωτογραφίας ή video, καθώς και κάθε σχετικού γεγονότος για διαφημιστικούς λόγους, χωρίς την υποχρέωση προηγούμενης ειδοποίησης, ατελώς και χωρίς να συνιστά αυτό προσβολή της προσωπικότητάς τους.

(ζ) Δίνουν τη ρητή συγκατάθεσή στη Διοργανώτρια ή/και στη Διαφημιστική να έχουν πρόσβαση μέσω της εφαρμογής του Διαγωνισμού στις βασικές πληροφορίες του profile τους στην πλατφόρμα του Facebook (μέσω αντιστοίχων Facebook permissions) και να επιτρέπουν στην εφαρμογή του Διαγωνισμού, εφόσον το επιθυμούν, την αυτόματη αποστολή μηνυμάτων στο τοίχο του profile τους στη Πλατφόρμα του Facebook.

(θ) Παραιτούνται από κάθε δικαστική ή εξώδικη ενέργεια κατά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής σε περίπτωση που η τελευταία κρίνει ότι κάποιος συμμετέχων πρέπει να διαγραφεί από το Διαγωνισμό για τους λόγους που αναφέρονται στους παρόντες όρους συμμετοχής.

6. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων

Η Διοργανώτρια δύναται - αλλά δεν υποχρεούται - να αποκλείσει από τον Διαγωνισμό, σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής του, οποιονδήποτε συμμετέχοντα που κατά την άποψη της είναι πιθανό να έχει χρησιμοποιήσει (ή να έχει αποπειραθεί να χρησιμοποιήσει) αθέμιτα μέσα αναφορικά με τη συμμετοχή του ή έχει παραβεί (ή έχει αποπειραθεί να παραβιάσει) κάποιον από τους παρόντες όρους. Ως αθέμιτα μέσα νοούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η χρήση συσκευών, μέσων, ηλεκτρονικών υπολογιστών ή/και λογισμικού προς διευκόλυνση αυτοματοποιημένων ή πολλαπλών συμμετοχών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, υποκλοπή κλπ.

Επιπλέον, δεν θα γίνονται αποδεκτές, συμμετοχές με περιεχόμενο που προσβάλλει τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη ή παρουσιάζουν ασάφειες ή άλλα τεχνικά ελαττώματα. Επίσης, θα ακυρώνονται συμμετοχές με περιεχόμενο υβριστικό, χυδαίο, δυσφημιστικό, επικίνδυνο, ρατσιστικό, που προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ή εν γένει αντίκειται στις κείμενες διατάξεις ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο απρεπές κατά την απόλυτη κρίση της Διοργανώτριας.

Οποιοσδήποτε από τους νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους:

(α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες Όρους ή δεν πληροί τις προϋποθέσεις κάποιου από τους Όρους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

(β) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες όρους ή για λόγους που ανάγονται στο πρόσωπό του.

7. Ακύρωση Διαγωνισμού / Τροποποίηση Όρων / Ευθύνη

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα, μονομερώς, χωρίς προειδοποίηση και κατά την κρίση της, να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή συντμήσει τη διάρκεια του Διαγωνισμού, να αλλάξει το προσφερόμενο δώρο, καθώς και να μεταβάλλει τους όρους αυτού ή/και να ματαιώσει το Διαγωνισμό, με ανακοίνωση στον Τύπο ή στο Διαδίκτυο. Στις περιπτώσεις αυτές η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου. Σε περίπτωση που τυχόν ματαιωθεί ο Διαγωνισμός, οι συμμετέχοντες δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα κατά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής, ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν τη συνέχισή του ή οποιαδήποτε αποζημίωση.

Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Διοργανώτρια / Διαφημιστική για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με τον Διαγωνισμό ή την ακύρωσή του.

Οι συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους στη φόρμα συμμετοχής του Διαγωνισμού. Η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στη διαδικτυακή σελίδα www.facebook.com κατά το χρόνο διεξαγωγής του Διαγωνισμού ή για φόρμες που απωλέσθησαν ή έφεραν λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία. Οι εγγραφές που δεν συμφωνούν με τους παρόντες όρους θα τεθούν εκτός κληρώσεως.

8. Εμπορικά Σήματα / Πνευματική Ιδιοκτησία της Διοργανώτριας

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά του Ομίλου της Διοργανώτριας.

9. Προσωπικά Δεδομένα

Η Διοργανώτρια θα κρατήσει τα στοιχεία των συμμετεχόντων σε βάση δεδομένων, είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων, είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων, είτε από την ίδια ή μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου που μπορεί να διορίσει (ο «Εκτελών την Επεξεργασία») προκειμένου να διεκπεραιώσει τη διαχείριση των δεδομένων, με σκοπό τη διενέργεια του Διαγωνισμού.

Η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τη Διοργανώτρια και την Διαφημιστική, ως Εκτελούντα την Επεξεργασία γίνεται σύμφωνα με το ν. 2472/1997 (όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει).

10. Επίλυση Διαφορών

Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με τον Διαγωνισμό και την εφαρμογή των παρόντων όρων συμμετοχής θα επιλύεται καταρχήν φιλικά.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση δικαστικής επίλυσης της διαφοράς αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια των Ιωαννίνων και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων κριθεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

11. Δημοσιότητα

Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν κατατεθεί στη Συμβολαιογράφο Αθηνών κας Μαρίνας Σταυριανού Θεμιστοκλέους 23-25 & Ακαδημίας, Πλατεία Κάνιγγος, 106 77 Αθήνα Αττικής 210 3817009). Οποιοσδήποτε επιθυμεί δικαιούται με έξοδά του να λαμβάνει ακριβές αντίγραφο των παρόντων όρων, όπως αυτοί κατατέθηκαν στην ανωτέρω Συμβολαιογράφο.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας https://www.facebook.com/Dodoni.SA/ (περαιτέρω η «Ιστοσελίδα») διέπεται από τους κατωτέρω όρους, από τις σχετικές διατάξεις της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως ισχύει, ν. 3471/2006 κ.λπ.) καθώς και από τις σχετικές αποφάσεις, οδηγίες και κανονιστικές πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία συλλέγονται δια της Ιστοσελίδας είναι η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε-ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ», και έδρα τον Δήμο Ελεούσα Ιωάννινα, οδός Ταγματάρχη Κωστάκη, αριθ. 1 και με τηλέφωνο επικοινωνίας 2651089700 [εφεξής η «Εταιρεία»].

2. Γενικοί Όροι Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απόρρητη. Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, πέραν τυχόν πρόσβασης του Facebook, έχει μόνο το εξουσιοδοτημένο, κατά περίπτωση και ανάλογα με το σκοπό επεξεργασίας, προσωπικό της Εταιρείας ή /και το προσωπικό τρίτων εταιρειών, εκτελούντων την επεξεργασία, με τις οποίες έχει συμβληθεί η Εταιρεία και επεξεργάζονται τα δεδομένα για λογαριασμό της, υπό τον όρο τήρησης των σχετικών υποχρεώσεων εμπιστευτικότητας που περιλαμβάνονται στις σχετικές συμβάσεις.

3. Σκοπός της Επεξεργασίας

Σκοπός της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία συλλέγονται δια της Ιστοσελίδας είναι ο εξής:

α. ο έλεγχος της τήρησης των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας,

β. η διευκόλυνση της επικοινωνίας σας με άλλους χρήστες της Ιστοσελίδας, στο βαθμό που εσείς επιθυμείτε ή έχετε ρητά επιτρέψει κάτι τέτοιο, συμπεριλαμβανομένης και της διαβίβασης στοιχείων και μηνυμάτων σας προς άλλους χρήστες της Ιστοσελίδας,

γ. ειδικότερα και όσον αφορά προσωπικά σας δεδομένα που διαβιβάζονται από εσάς στην Εταιρεία προκειμένου να λαμβάνετε από την Εταιρεία μηνύματα ενημερωτικού χαρακτήρα σχετικά με προϊόντα, πρωτοβουλίες, διαγωνισμούς, εκδηλώσεις της Εταιρείας κτλ, σκοπός της επεξεργασίας, εφόσον έχει ληφθεί η σχετική συγκατάθεσή σας, είναι η αποστολή των εν λόγω μηνυμάτων προς εσάς,

δ. ειδικότερα και όσον αφορά σε προσωπικά σας δεδομένα που διαβιβάζονται από εσάς στην Εταιρεία για την διατύπωση ερωτημάτων/ παραπόνων κτλ, σκοπός της επεξεργασίας είναι η αποστολή απάντησης σε εσάς αναφορικά με τα εν λόγω ερωτήματα/ παράπονά σας και η τυχόν βελτίωση των παρεχόμενων από την Εταιρεία προϊόντων και υπηρεσιών.

4. Αποδέκτες των Δεδομένων

Αποδέκτες των δεδομένων: (α) Για στοιχεία που υποχρεούται ή δικαιούται η Εταιρεία να ανακοινώνει βάσει σύμβασης, νομοθετήματος, δικαστικής και κανονιστικής αποφάσεως: δημόσιες και ανεξάρτητες διοικητικές αρχές, δικαστικές αρχές καθώς και δημόσιοι λειτουργοί και (β) Για όλα τα αναγκαία για την επίτευξη κάθε συγκεκριμένου σκοπού επεξεργασίας στοιχεία: η Διοίκηση και οι εκάστοτε σχετικές υπηρεσίες της Εταιρείας καθώς και οι λοιποί χρήστες της Ιστοσελίδας.

Η Εταιρεία δε θα αποκαλύπτει, πωλεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει σε τρίτα, φυσικά ή νομικά, πρόσωπα, προσωπικά σας δεδομένα, πλην των περιπτώσεων που αναφέρονται ανωτέρω.

5. Δικαιώματα Πρόσβασης και Αντίρρησης

Ως υποκείμενα προσωπικών δεδομένων έχετε το δικαίωμα: (α) να γνωρίζετε εάν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρεία (δικαίωμα πρόσβασης, άρθρο 12 ν. 2472/1997) και (β) να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, ρητώς συμπεριλαμβανομένης και της δυνατότητας να αιτηθείτε διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων (δικαίωμα αντίρρησης, άρθρο 13 ν. 2472/1997).

Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων σας πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε-ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ», και έδρα τον Δήμο Ελεούσα Ιωάννινα, οδός Ταγματάρχη Κωστάκη, αριθ. 1 και με τηλέφωνο επικοινωνίας 2651089700.

6. Ειδικοί Σύνδεσμοι

Οποιαδήποτε τυχόν διασύνδεση της Ιστοσελίδας μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners) με οποιονδήποτε άλλο δικτυακό τόπο δεν συνεπάγεται την εκ μέρους της Εταιρείας ανάληψη οποιασδήποτε ευθύνης για την πολιτική που ακολουθείται στο δικτυακό αυτό τόπο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

7. Φωτογραφίες βίντεο

Στην περίπτωση φωτογραφιών ή βίντεο που τυχόν αναρτήσετε στον παρόντα διαδικτυακό τόπο, καλείστε και αναμένεται να έχετε λάβει τη συγκατάθεση των προσώπων τα οποία εμφανίζονται σε αυτά, αναλαμβάνοντας και οποιαδήποτε σχετική ευθύνη.

Στην ειδικότερη περίπτωση που διαπιστώσετε ότι φωτογραφία ή βίντεο που έχει αναρτηθεί από χρήστη της Ιστοσελίδας εμφανίζει προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης και της εικόνας σας, χωρίς να έχει ληφθεί η σχετική συγκατάθεσή σας, καλείστε όπως επικοινωνήσετε με την Εταιρεία.

8. Αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

Η Εταιρεία σας ενημερώνει ότι η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την πραγματοποίηση μη ζητηθεισών ηλεκτρονικών επικοινωνιών είναι κατά νόμο παράνομη. Κατά συνέπεια οι χρήστες υποχρεούνται να απέχουν από οποιαδήποτε τέτοια πρακτική στο πλαίσιο της Ιστοσελίδας.

9. Ανήλικοι

Η Εταιρεία περιορίζει τη χρήση της Ιστοσελίδας μόνο σε ενηλίκους. Περαιτέρω, πρόθεση της Εταιρείας είναι να μη συλλέγει προσωπικά δεδομένα ανηλίκων που τυχόν έχουν πρόσβαση στο δικτυακό της τόπο, κατά παράβαση των ανωτέρω οριζόμενων. Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτό δεν είναι εφικτό να διασφαλιστεί από την Εταιρεία, τυχόν ανήλικοι χρήστες του δικτυακού τόπου που διαβιβάζουν, μέσω αυτού, προσωπικά τους δεδομένα στην Εταιρεία, υποχρεούνται και αναμένεται να έχουν λάβει τη συγκατάθεση των ασκούντων τη γονική μέριμνα αυτών ή των τυχόν επιτρόπων τους.

10. Τροποποίηση των παρόντων όρων

Η Εταιρεία δύναται να προβαίνει οποτεδήποτε σε τροποποίηση των παρόντων όρων προστασίας προσωπικών δεδομένων, στο πλαίσιο της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας, κάθε δε τροποποίηση θα ισχύει από την εισαγωγή της στον παρόντα δικτυακό τόπο.