Τα Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children's Villages International, που λειτουργεί σε 134 χώρες. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1975 με σκοπό την προστασία των παιδιών, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών.

Επιπρόσθετα, στα Παιδικά Χωριά SOS, μπροστά στην ολοένα αυξανόμενη κρίση, έχουμε διευρύνει το έργο μας από το 2011, βοηθώντας παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε κρίση λόγω φτώχειας από την Κρήτη μέχρι τη Θράκη, να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τις δυσκολίες και να παραμείνουν ενωμένες, προσφέροντας ψυχολογική υποστήριξη, υλική βοήθεια, εκπαιδευτικές υπηρεσίες στα παιδιά και καλύπτοντας βασικές ανάγκες διατροφής. Τα έξοδα λειτουργίας όλων των παραπάνω προγραμμάτων καλύπτονται αποκλειστικά και μόνο από τις μικρές ή μεγάλες δωρεές των φίλων υποστηρικτών μας.

Αγκαλιάζοντας τις παραδόσεις και τις αξίες του τόπου μας, η ΔΩΔΩΝΗ σας προσφέρει κάθε μέρα το φρέσκο γάλα της.
100% Eλληνικό, ομογενοποιημένο, παστεριωμένο γάλα που οφείλει την πλούσια γεύση του στα 2.500 βότανα και φυτά που φύονται στα βοσκοτόπια της Ηπείρου.
Από το ίδιο φρέσκο γάλα δημιουργούνται και όλα τα αγαπημένα μας προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ όπως η φέτα, το βούτυρο, η κεφαλογραβιέρα και τα γιαούρτια μας.
Το γάλα αρμέγεται καθημερινά από 5.500 παραγωγούς σε 514 χωριά του τόπου μας, παστεριώνεται αμέσως και είναι έτοιμο για κατανάλωση μέσα σε λίγες ώρες. Βρείτε το φρέσκο γάλα εβδομάδας, πλήρες και ελαφρύ, και το σοκολατούχο γάλα ΔΩΔΩΝΗ στα ψυγεία και βάλτε τη γεύση του καλού και όλης της Ηπείρου στο ποτήρι σας!
Copyright © 2017. ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. Αγροτική Βιομηχανία Γάλακτος Ηπείρου. All rights reserved.