Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε.

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Τριήμερό ταξίδι στα Ιωάννινα στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Du Lac

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ

Προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ

(Φέτα ΔΩΔΩΝΗ 400 γρ., Κατσικίσιο τυρί 400 γρ., Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ 250 γρ., Κεφαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ 250 γρ., Γιαούρτια ΔΩΔΩΝΗ 200 γρ., Βούτυρο αγελάδος ΔΩΔΩΝΗ 250 γρ., Ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ πλήρες 200 γρ.)

  1. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΚΙΤΑΚΟΥ
  2. MAIK SORRAS
  3. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΤΟΥΝΑΚΗΣ
  4. ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ
  5. SOPHIA PAPADOPOULOU
  6. ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  7. ΝΑΓΙΑ ΓΟΥΓΟΥ - ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
  8. ΑΝΝΑ ΓΚΙΜΠΗ
  9. ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
  10. ΕΛΕΝΗ ΚΕΛΕΚΟΥ
Διάλεξε το Πάσχα που σε εκφράζει και πάτησε «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για να λάβεις μέρος στην κλήρωση

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

«Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΑΣΧΑ»

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε-ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ», που εδρεύει στην Ελεούσα Ιωαννίνων, οδός Ταγματάρχη Κωστάκη, αριθ. 1 και με τηλέφωνο επικοινωνίας 2651089700 (καλούμενη εφεξής «η Διοργανώτρια») διοργανώνει προωθητική ενέργεια μέσω του ιστότοπου /  Dodoni.eu/igeusitoukaloupascha εφεξής «ο Διαγωνισμός»).

Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο Διαγωνισμό, της κλήρωσης και της ανάδειξης νικητών, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η προωθητική ενέργεια πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας Dodoni.eu/igeusitoukaloupascha και για τη συμμετοχή δεν απαιτείται αγορά του προϊόντος.

Η διάρκεια του Διαγωνισμού είναι από 6/4/2017 έως 17/4/2017 και ώρα 23:59 .

Μετά την ημερομηνία και ώρα λήξης του διαγωνισμού, όπως καταγράφεται από το site του διαγωνισμού και τη σχετική εφαρμογή, κάθε συμμετοχή θεωρείται άκυρη και δεν μπορεί να αξιώσει κάποιο από τα έπαθλα.

1. Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και είναι κάτοικοι Ελλάδος. 

Απαγορεύεται η συμμετοχή στο Διαγωνισμό των εργαζομένων στις εταιρείες Day6 EE (Ηρώδου Αττικού 6, 152 33 Χαλάνδρι, με ΑΦΜ 998685263 ), proDigi OE (Θερμοπυλών 21 Α, 152 35 Βριλήσσια, με ΑΦΜ 800443280) καθώς και των συγγενών αυτών Α΄ και Β’ βαθμού και των συζύγων τους και οποιουδήποτε σχετίζεται επαγγελματικά με τον εν λόγω Διαγωνισμό.

2. Τρόπος Συμμετοχής / Μηχανισμός Διαγωνισμού

Η «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε-ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» δημιουργεί το microsite  Dodoni.eu/igeusitoukaloupascha 

Διαδικασία συμμετοχής στον εν λόγω Διαγωνισμό: 

Ο κάθε Συμμετέχων, θα πρέπει να επισκεφτεί τον ιστότοπο  dodoni.eu/h-geusi-tou-kalou-pasxa/ και να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:

1.1 Να συμπληρώσει τα ακόλουθα στοιχεία: ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ, Ε-MAIL, ΤΗΛΕΦΩΝΟ 

1.2 Να επιλέξει με μια από τις τρεις (3) διαθέσιμες επιλογές για το Πάσχα, κάνοντας κλικ στο σχετικό κουτάκι (tickbox).

1.3 Να κάνει αποστολή της συμμετοχής του πατώντας το κουμπί «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την αποδοχή των Όρων και των Προϋποθέσεων του παρόντος και γίνεται από τον χρήστη επιλέγοντας το αντίστοιχο κουτάκι (tickbox).

Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα μέχρι και πέντε (5) συμμετοχών μέσω της παραπάνω διαδικασίας. 

Επιπλέον, ο κάθε συμμετέχον έχει το δικαίωμα να μοιραστεί τη συμμετοχή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί και όχι ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή του, ή ως παράμετρο που διαφοροποιεί τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18/4/2017 και ώρα 15:00 στα γραφεία της εταιρίας proDigi, διασφαλίζοντας το αδιάβλητο της διαδικασίας, παρουσία της συμβολαιογράφου κας Σταματίνας Κουτίβα (Θερμοπυλών 21Α, Βριλήσσια). Για τη σχετική κλήρωση θα συνταχθεί σχετική πράξη της παρισταμένης συμβολαιογράφου. 

Όλοι οι Συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες Όρους, παρέχοντας ταυτόχρονα τη ρητή συναίνεσή τους, μέσω της συγκατάθεσής τους που πραγματοποιείται με την επιλογή του σχετικού check box, όπως τα προσωπικά στοιχεία που θα καταχωρήσουν στη Φόρμα Συμμετοχής χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, όπως αναλυτικά περιγράφεται παρακάτω. 

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια και οι συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρίες δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του Διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Διαγωνισμού. Η Διοργανώτρια θεωρεί ότι κάθε συμμετέχων είναι κάτοχος και έχει τον αποκλειστικό έλεγχο της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που δηλώνει.

3. Ανάδειξη & Ανακοίνωση Νικητών / Έπαθλα

3.1. Οι νικητές  θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 19/4 από στη σελίδα dodoni.eu/igeusitoukaloupasxa 

3.2. Οι νικητές θα αναδειχθούν με τυχαία ηλεκτρονική κλήρωση όπως περιγράφεται ακολούθως για το κάθε έπαθλο:

Α) ΕΝΑ (1) ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

• 1ος κληρωθείς: 1 Νικητής για το «τριήμερο Ταξίδι στα Ιωάννινα»

• 2ο ς κληρωθείς: 1 Αναπληρωματικός νικητής για το «τριήμερο Ταξίδι στα Ιωάννινα»

Πιο συγκεκριμένα, το ταξίδι περιλάβει:

Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Du Lac Congress Center & SPA, στα Ιωάννινα, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Οι κρατήσεις είναι μέχρι και 15 Δεκεμβρίου 2017 και βάσει διαθεσιμότητας των δωματίων του ξενοδοχείου. Εξαιρούνται οι περίοδοι των συνεδρίων, εκδηλώσεων, Αργιών και Εορτών.

Β) ΔΕΚΑ (10) ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΩΔΩΝΗ

• 1-10 κληρωθέντες: 10 Νικητές για τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ 

• 1-10 κληρωθέντες: 10 Αναπληρωματικοί νικητές για τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ

Πιο συγκεκριμένα, το κάθε έπαθλο προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ περιλαμβάνει:

• Mία (1) συσκευασία Φέτα ΔΩΔΩΝΗ 400 γρ σε άλμη

• Μία (1) συσκευασία Κατσικίσιο τυρί 400 γρ σε άλμη

• Μία (1) συσκευασία Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ 250 γρ σε αεροστεγή συσκευασία

• Μία (1) συσκευασία Κεφαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ 250 γρ σε αεροστεγή συσκευασία

• Δύο (2) συσκευασίες Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ 200 γρ 

• Μία (1) συσκευασία βούτυρο αγελάδος ΔΩΔΩΝΗ 250 γρ. 

• Μία (1) συσκευασία ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ πλήρες 200 γρ.

Ειδοποίηση Νικητών & Τρόπος Παραλαβής

Οι νικητές θα ενημερωθούν από τη Διαφημιστική για την παραλαβή του Δώρου τους μέσω ανάρτησης στον ιστότοπο και μέσω του τηλεφώνου ή/και του e-mail που έχουν οι ίδιοι δηλώσει στο ανάλογο πεδίο στη φόρμα συμμετοχή ς του Διαγωνισμού.  Κατά την επικοινωνία θα ζητούνται από τους νικητές τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, σταθερό ή/και κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Αριθμό Ταυτότητας  κλπ.), για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση των δώρων. Τυχόν τέλη ή φόροι που αφορούν τη διάθεση του Δώρου βαραίνουν το νικητή. Το Δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλο αντίτιμο.

Η αποστολή του Δώρου πραγματοποιείται από τη Διοργανώτρια, η οποία είναι και αποκλειστική υπεύθυνη για την παράδοση αυτού,  στο χρόνο που θα ορίσει η ίδια.   Η παραλαβή των  Δώρων θα πραγματοποιείται από τους νικητές με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς τους ή άλλου δημοσίου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητα και ηλικία των νικητών. Οι νικητές δικαιούνται να παραλάβουν το Δώρο  μετά από συνεννόηση με τη Διοργανώτρια. Σε περίπτωση που οι νικητές δεν ανταποκριθούν εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ενημέρωσής τους, αμελήσουν, αδιαφορήσουν, αρνηθούν τα Δώρα, τα οποία δικαιούνται ή καταστεί αδύνατη η επικοινωνία μαζί τους για λόγους που ανάγονται στο πρόσωπό τους, χάνουν οριστικά οποιοδήποτε δικαίωμά τους όσον αφορά τα Δώρα αυτά. Στην περίπτωση αυτή, η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να αποκλείσει τα άτομα αυτά και να επικοινωνήσει με τους  επιλαχόντες νικητές από τους εγκύρως συμμετέχοντες. Οι νέοι νικητές θα ειδοποιηθούν με τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω και θα ακολουθηθεί η διαδικασία που περιγράφεται ανωτέρω σχετικά με την παραλαβή των Δώρων από αυτούς. Η διαδικασία που προβλέπεται στην παράγραφο αυτή θα επαναληφθεί μέχρι να βρεθούν έγκυροι νικητές και να παραληφθούν τα Δώρα από αυτούς, μέχρι εξαντλήσεως όλων των ονομάτων που έχουν κληρωθεί.

Σε περίπτωση συνδρομής λόγου ανωτέρας βίας εκτός της σφαίρας επιρροής της Διοργανώτριας, η τελευταία δικαιούται να μην προσφέρει στους νικητές τα Δώρα, ούτε εναλλακτικά Δώρα, οπότε και θα απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη και δεν θα υποχρεούται σε προσφορά εναλλακτικών Δώρων οποιασδήποτε μορφής και αξίας.

5. Ρητή Δήλωση / Συγκατάθεση / Αποδοχή Συμμετεχόντων

Όλοι οι Συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό αποδέχονται ρητά, πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες Όρους.. Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:

(α) η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) την οποία δηλώνουν οι συμμετέχοντες στη φόρμα στοιχείων δεν ανήκει σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, αλλά στους ιδίους,

(β) είναι ενήλικοι ηλικίας ίσης ή άνω των δεκαοκτώ (18) ετών,

(γ) η προσωπικότητά τους, η υγεία ή/και σωματική τους ακεραιότητα δεν προσβάλλεται ούτε βλάπτεται καθ' οιονδήποτε τρόπο από τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό,

(δ) με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα, το δικαίωμα της προσωπικότητας ή δικαιώματα πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας εμπορικά μυστικά ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου,

(ε) ρητώς συναινούν στο να χρησιμοποιήσει η Διοργανώτρια ή οι συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρίες στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού, τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση,) σύμφωνα με την παράγραφο «Προσωπικά Δεδομένα» κατωτέρω ,

(στ) παρέχουν χωρίς αντάλλαγμα τη συγκατάθεση και εξουσιοδότησή τους στη Διοργανώτρια για την προβολή του Διαγωνισμού, των αποτελεσμάτων του, συμπεριλαμβανομένης της ανακοίνωσης των ονομάτων, , ή/και της εικόνας των νικητών ή/και προβολής της εικόνας και φωνής των νικητών (μέσω τυχόν φωτογραφιών, ηχητικών παραστάσεων και μαγνητοσκοπήσεων) σε οποιοδήποτε μέσο (ενδεικτικά και μη περιοριστικά τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπος τύπος κλπ) ή/και στο διαδίκτυο (ενδεικτικά και μη περιοριστικά ιστοσελίδα της Διοργανώτριας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, Youtube κλπ), ή/και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ενδεικτικά και μη περιοριστικά Facebook, Twitter κλπ), σε δημόσιους χώρους (ενδεικτικά και μη περιοριστικά γήπεδα, δημόσιες εκδηλώσεις κλπ), σε οθόνες σε σημεία πώλησης και σε εσωτερικές παρουσιάσεις, για την πραγματοποίηση προωθητικών και διαφημιστικών ενεργειών οποτεδήποτε, παγκοσμίως. Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες παρέχουν το δικαίωμα χρήσης του οπτικοακουστικού υλικού (μονταρισμένου ή μη) που τυχόν προκύψει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, της συμμετοχής τους, της κλήρωσης, των απόψεων που τυχόν καταθέσουν οι παρευρισκόμενοι συμμετέχοντες μέσω Facebook ή φωτογραφίας ή video, καθώς και κάθε σχετικού γεγονότος για διαφημιστικούς λόγους, χωρίς την υποχρέωση προηγούμενης ειδοποίησης, ατελώς και χωρίς να συνιστά αυτό προσβολή της προσωπικότητάς τους.

(ζ) Δίνουν τη ρητή συγκατάθεσή στη Διοργανώτρια ή/και σε συνδεδεμένες με αυτήν εταιρίες λαμβάνουν ενημερώσεις για αυτήν ή άλλες προωθητικές ενέργειες που πραγματοποιούνται από τη Διοργανώτρια εταιρία. 

(θ) Παραιτούνται από κάθε δικαστική ή εξώδικη ενέργεια κατά της Διοργανώτριας ή/και της Διαφημιστικής σε περίπτωση που η τελευταία κρίνει ότι κάποιος συμμετέχων πρέπει να διαγραφεί από το Διαγωνισμό για τους λόγους που αναφέρονται στους παρόντες όρους συμμετοχής.

6. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων

Η Διοργανώτρια δύναται - αλλά δεν υποχρεούται - να αποκλείσει από τον Διαγωνισμό, σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής του, οποιονδήποτε συμμετέχοντα που κατά την άποψη της είναι πιθανό να έχει χρησιμοποιήσει (ή να έχει αποπειραθεί να χρησιμοποιήσει) κακόβουλο λογισμικό ή αθέμιτα μέσα αναφορικά με τη συμμετοχή του ή έχει παραβεί (ή έχει αποπειραθεί να παραβιάσει) κάποιον από τους παρόντες όρους. Ως αθέμιτα μέσα νοούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η χρήση συσκευών, μέσων, ηλεκτρονικών υπολογιστών ή/και λογισμικού προς διευκόλυνση αυτοματοποιημένων ή πολλαπλών συμμετοχών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, υποκλοπή κλπ.

Επιπλέον, δεν θα γίνονται αποδεκτές, συμμετοχές με περιεχόμενο που προσβάλλει τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη ή παρουσιάζουν ασάφειες ή άλλα τεχνικά ελαττώματα. Επίσης, θα ακυρώνονται συμμετοχές με περιεχόμενο υβριστικό, χυδαίο, δυσφημιστικό, επικίνδυνο, ρατσιστικό, που προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ή εν γένει αντίκειται στις κείμενες διατάξεις ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο απρεπές κατά την απόλυτη κρίση της Διοργανώτριας.

Οποιοσδήποτε από τους νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους:

(α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες Όρους ή δεν πληροί τις προϋποθέσεις κάποιου από τους Όρους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

(β) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες όρους ή για λόγους που ανάγονται στο πρόσωπό του.

7.  Ακύρωση Διαγωνισμού / Τροποποίηση Όρων / Ευθύνη

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα, μονομερώς, χωρίς προειδοποίηση και κατά την κρίση της, να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή συντμήσει  τη διάρκεια του Διαγωνισμού, να αλλάξει το προσφερόμενο δώρο, καθώς και να μεταβάλλει τους όρους αυτού ή/και να ματαιώσει το Διαγωνισμό, με ανακοίνωση στον Τύπο ή στο Διαδίκτυο. Στις περιπτώσεις αυτές η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου. Σε περίπτωση που τυχόν ματαιωθεί ο Διαγωνισμός, οι συμμετέχοντες δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα κατά της Διοργανώτριας ή των συνεργαζόμενων με αυτήν εταιρίες στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού, ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν τη συνέχισή του ή οποιαδήποτε αποζημίωση.

Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Διοργανώτρια για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με τον Διαγωνισμό ή την ακύρωσή του. Αποκλειστικά υπεύθυνη για την παράδοση των Δώρων είναι η Διοργανώτρια. 

Οι συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους στη φόρμα συμμετοχής του Διαγωνισμού. Η Διοργανώτρια δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στη διαδικτυακή σελίδα του διαγωνισμού κατά το χρόνο διεξαγωγής του Διαγωνισμού ή για φόρμες που απωλέσθησαν ή έφεραν λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία. Οι εγγραφές που δεν συμφωνούν με τους παρόντες όρους θα τεθούν εκτός κληρώσεως.

8. Εμπορικά Σήματα / Πνευματική Ιδιοκτησία της Διοργανώτριας

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά του Ομίλου της Διοργανώτριας.

9. Προσωπικά Δεδομένα

Η Διοργανώτρια θα κρατήσει τα στοιχεία των συμμετεχόντων σε βάση δεδομένων, είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων, είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων, είτε από την ίδια ή μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου που μπορεί να διορίσει (ο «Εκτελών την Επεξεργασία») προκειμένου να διεκπεραιώσει τη διαχείριση των δεδομένων, με σκοπό τη διενέργεια του Διαγωνισμού.  

 

Η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τη Διοργανώτρια , ως Εκτελούντα την Επεξεργασία γίνεται σύμφωνα με το ν. 2472/1997 (όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει). 

 

10. Επίλυση Διαφορών

Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με τον Διαγωνισμό και την εφαρμογή των παρόντων όρων συμμετοχής θα επιλύεται καταρχήν φιλικά.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση δικαστικής επίλυσης της διαφοράς αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια των Ιωαννίνων και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων κριθεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

11. Δημοσιότητα

Οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι κατατεθειμένοι στη συμβολαιογράφο Σταματίνα Κουτίβα, Καλλιπόλεως 1 & Ελευθερίου Βενιζέλου 65, Ν. Σμύρνη, ΤΚ 17123.  Οποιοσδήποτε επιθυμεί δικαιούται με έξοδά του να λαμβάνει ακριβές αντίγραφο των παρόντων όρων, όπως αυτοί κατατέθηκαν στην ανωτέρω Συμβολαιογράφο.